Потужна і функціональна м'ясорубка EISEN EMG-020J має маленькі габарити та дизайн який пасуватимуть в будь якій кухні. Завдяки наявності насадок м'ясорубка робить фарш різної зернистості, також можна готувати домашні ковбаски, а насадка-соковитискач, допоможе вичавити сік, наприклад, із порічок і смородини, полуниці, аґрусу, винограду й помідорів. Ефективна робота Маючи потужність 2000 Вт, м'ясорубка легко справляється з об'ємними кулінарними завданнями. Продуктивність моделі - до 2,0 кг / хв (1 швидкість). Гострі ножі подрібнюють продукти (м'ясо, рибу, фрукти або овочі) за лічені хвилини, перетворюючи їх на фарш. Процес приготування проходить швидко та якісно, економлячи ваші сили та час. Функція «Реверс» Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» (зворотний хід), яка вирішує проблему намотування жил на шнек, здійснюючи зворотну прокрутку для вилучення засмічення. Даний механізм корисний як у процесі подрібнення м'яса, так і при переробленні фруктів і овочів. Безпечна та комфортна робота У даній моделі передбачена функція «Захист від перегріву», що забезпечує стабільну роботу та більш тривалий термін служби пристрою. Місткий завантажувальний лоток прискорюють завантаження продуктів, а спеціальний штовхач дозволяє безпечно користуватися технікою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки м'ясорубки. Довжини шнура в 1 м цілком достатньо для комфортної роботи.
Терміни доставки
замовлення залежать від наявності товарів на складі. Якщо в момент оформлення
замовлення всі обрані товари є в наявності, то ми доставимо замовлення протягом
1 - 2 днів, в залежності від віддаленості Вашого регіону. Якщо замовлений товар
відсутній на складі, то максимальний термін доставки замовлення може скласти
1-2 тижнів. Але ми намагаємося доставляти замовлення клієнтам якомога швидше, і
90% замовлень клієнтів відправляються протягом перших 2 днів. У разі, якщо
частина товарів з Вашого замовлення через 1-2 тижні не надійшла на склад, ми
відправимо всі наявні товари, а потім за наш рахунок дійшли Вам решту
замовлення.